SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Verhuur jouw vakantiehuis in Bali

Verhuur uw vakantievilla op Bali

Meld u aan bij Bali Vacation Homes

Verhuur uw vakantievilla op Bali

Als u eigenaar bent van een vakantiehuis op Bali en u wilt graag gebruik maken van de verhuurservice van Bali Vakantie Woning neem dan gerust contact met ons op.

Verhuur experts:

Ons team bestaat uit allemaal ervaren Bali-experts met diepgaande kennis van de verhuurvakantiesector op Bali. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We sturen altijd een lid van ons team om u te ontmoeten en uw vakantiehuis op Bali te bekijken.

villa-wana-bali-vacation-homes-55_2

We bieden onze klanten aanvullende informatie, helpen met kennis van de omgeving, dagtochten, reisopties en nog veel meer. Wij spreken Engels, Nederlands en Duits. Ook hebben we lokale helpdesk (s) aanwezig op Bali die Engels en Bahasa spreken.

Actieve marketing:

Onze nieuwe website (2019/2020) is uiterst gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor personal computers, mobiel en tablet. Met onze zoekfilters kunnen onze klanten snel precies het Bali-vakantiehuis vinden dat geschikt is voor hun behoeften.

villa-lovina-residence-bali-vacation-homes-3_2Partnerwebsites – we adverteren je villa op een aantal partnerwebsites zoals Airbnb, Home Away, TripAdvisor, Booking.com en Agoda om ervoor te zorgen dat we je boekingen maximaliseren. De meeste villa’s in onze portefeuille wordt zonder extra kosten op ten minste drie andere websites geadverteerd.

SEO – we zorgen ervoor dat we met onze nationale en internationale website(s) op de eerste pagina van Google verschijnen voor zoveel mogelijk relevante zoekwoorden en zoektermen.

Sociale media – we zijn erg actief op sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest en Instagram.

Klantbeoordeling 4,9 / 5 –Bekijk al onze laatste beoordelingen op onze Airbnb-pagina.

Maak je leven eenvoudiger:

villa-mahkai-bali-011

Als professioneel Bali vakantieverhuurbedrijf bieden wij onze villa eigenaren een turnkey boekingsoplossing, waarmee de communicatie bij elke stap wordt gestroomlijnd.

Geen boeking, geen betaling:

Wij geloven in een pay-for-performance-model, dus er zijn geen inschrijf- of andere kosten. Wij zijn succesvol als jij succesvol bent. We rekenen slechts af over de daadwerkelijke boekingen.

Wat maakt Bali Vakantie Woning anders dan andere sites met vakantiewoningen?

villas-burung-bali-vacation-homes-60_2

Om te beginnen is Bali Vakantie Woning geen boekingssite. Eigenlijk precies het tegenovergestelde – we zijn kieskeurig (aka selectief) en we beschouwen ons portfolio als een zorgvuldig samengestelde verzameling villa’s. We zijn een volledig geïntegreerd vakantie villa verhuur bedrijf. Vanuit gastperspectief helpen we onze klanten om een ​​vakantie te hebben waar ze altijd van hebben gedroomd. En voor onze huiseigenaren, zorgen wij voor alle details – het bouwen van de persoonlijke villa pagina op onze site, het vinden van de gasten via onze uitgebreide on- en offline marketing, het verwerken van reserveringen, het afhandelen van de betalingen, het beheren van de dagelijkse communicatie en vragen van onze gasten voor, tijdens en na hun verblijf. Wij maken het heel gemakkelijk om zaken met ons te doen!

Onze enige focus is de luxe vakantie villa verhuur op Bali. We selecteren alleen de beste villa’s om deel uit te maken van de exclusieve Bali Vakantie Woning Collection. Onze gasten vertrouwen erop dat hun Bali Vakantie Woning-ervaring ongeëvenaard zal zijn omdat onze villa’s zorgvuldig persoonlijk door ons worden geselecteerd en vooraf worden geïnspecteerd.

Met een herhalingspercentage van meer dan 40% en een tevredenheid van ruim 95% komen onze gasten steeds weer terug. Onze huiseigenaren vertrouwen er daarom op dat we het juiste type gasten vinden om de villa’s aan te verhuren.

Bereikbaarheid:
Bali Vakantie Woning (Bali Vacation Homes) is iedere dag telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. Mobiel 06 51589293 of 06 24567075 of per mail info@balivacationhomes.com. Wij beantwoorden al uw vragen altijd binnen één werkdag en veelal binnen één uur.

https://balivakantiewoning.nl
https://balivakantiewoning.nl
https://www.facebook.com/balivacationhomes