SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Villa Services

Villa Services

spa treatment bali

Spa behandelingen

We werken samen met verschillende zeer ervaren massagetherapeuten en SPA’s. In bijna alle villa’s vindt je prijslijsten met verschillende behandelingen die je kunt boeken. Het personeel kan dit voor je regelen (zelfs op korte termijn). We hebben connecties met externe SPA’s, maar ook met SPA’s voor thuisbehandeling. De therapeuten komen naar de villa zodat je heerlijk kunt genieten bij je eigen villa van de diverse behandelingen. De  SPA’s  bieden een breed scala aan massages en schoonheidsbehandelingen.

g a

Dagtrips

Wij werken met ervaren Engels sprekende chauffeurs -met geautoriseerde toerist-licentie’s- en vriendelijke en ervaren dolfijnen- en snorkel-toer kapiteins, die allemaal lokaal wonen. Vraag het ons personeel terwijl je in de villa bent. Zij kunnen hele of halve dagtochten heel gemakkelijk voor jou regelen (zelfs op korte termijn).

backlit beach dawn

Yoga

Geniet van privé yoga lessen in je vakantievilla op Bali. Wat is er nu heerlijker dan de zon te zien opkomen, het ruisen van de zee, de geuren van Bali “een momentje voor jezelf.

Vraag het personeel om dit voor je te regelen en je voelt je daarna weer als herboren.

underwater scuba diver explore and enjoy coral reef sea life

Duiken / snorkelen

Het noordelijke en oostelijke deel van Bali is geweldig om te duiken en snorkelen. Menjangan eiland, Tulamben en Candidasa bieden enkele van de beste duikplekken ter wereld. De grootste charme van Bali, is het brede scala en de verscheidenheid aan locaties – scheepswrakken, verticale drop-offs, rijke zwarte zandbaaien, mangroven, diepe koraal bedekte ruggen en heldere, stroom geveegde riffen. We werken met verschillende 5 * sterren gecertificeerde duikcentra.

cooking lessons bali

Kooklessen

Dompel jezelf onder in de exotische culinaire cultuur van Bali en leer de geheimen van de Indonesische / Balinese keuken kennen. De ervaring is rijk interactief en begint met een begeleide ochtendtour op een traditionele markt om de meest verse ingrediënten te selecteren. Keer terug naar uw villa voor een stapsgewijze kookles, kies uit een menu met authentieke recepten en geniet vervolgens van jou eigen bereide creaties voor de lunch of diner.

airport villa service

Transfer van luchthaven of hotel

We kunnen luchthaven- of hoteltransfers regelen met luxe auto’s met airconditioning en ervaren Engels sprekende chauffeurs met toeristlicentie. Het is heerlijk om na een lange vlucht niet te hoeven zoeken naar een taxi! Laat het ons weten en we regelen het ophalen vanaf iedere plek in Bali.

trekking bali

Trekkings

Voor de actievelingen kunnen we verschillende trekkings organiseren, bijvoorbeeld de Mayong-trekking, een natuur en cultuur trekking. Deze trekking leid je door prachtige rijstvelden, vergezichten, rivieren, dorpen en je ontdekt en leert het authentieke Bali kennen.  Of… de Twin Lakes trekking of  Mount Batur zonsopgang trekking of wat dacht je van een  trekking bij een van de verschillende prachtige watervallen in Noord-Bali.

rich villa decorations

Rijke villadecoraties

Iets te vieren?  Voor pasgetrouwden, een bijzondere gebeurtenis zoals een trouwdag of verjaardag bieden wij speciale bloemdecoraties. We kunnen taarten bestellen, Balinese dansers organiseren, gamelan-spelers of een romantische eettafel laten dekken