SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Voorwaarden en Condities

Voorwaarden en Condities

van Bali Vakantie Woning

LEES DE VOLGENDE VOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR.

Bali Vacation Homes treedt op als agent voor villa eigenaren (“Eigenaar”) en hun vertegenwoordigers (“Eigenaar Vertegenwoordiger”) bij het promoten van de villa voor huur en het regelen van boekingen. Telkens wanneer een gast een boeking van een woning bevestigt via Bali Vacation Homes, wordt een huurcontract gesloten tussen de “Eigenaar of Vertegenwoordiger van de eigenaar” en de gast op wiens naam de boeking is gemaakt ( de gast”). De gast wordt geacht akkoord te zijn gegaan met deze algemene voorwaarden. Het huurcontract is niet van kracht voordat Bali Vacation Homes de boeking van de gast schriftelijk heeft bevestigd.

BETALING

Wanneer de gast een boekingsverzoek indient, moet de gast binnen 7 dagen na bevestiging van de beschikbaarheid de juiste aanbetaling aan de Eigenaar Vertegenwoordigers doen.

De volgende aanbetaling moet door de vertegenwoordigers worden ontvangen binnen 7 dagen na boekingsverzoek:

Voor huur welke begint meer dan 30 dagen na de datum van het boekingsverzoek  is een aanbetaling van 50% van het totale huurbedrag verschuldigd.
Voor huur welke begint 30 dagen of minder na de datum van het boekingsverzoek is het totale huurbedrag verschuldigd als aanbetaling
Als de vereiste aanbetaling niet binnen 7 dagen wordt ontvangen, behoudt Bali Vakantie Woning zich het recht voor om het boekingsverzoek van de gast te annuleren.

Wanneer een aanbetaling van 50% van toepassing is op de boeking, moet de gast het resterende saldo van 50% niet minder dan 30 dagen (of anderszins vermeld) vóór de geplande aankomstdatum betalen. Alle betalingen moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de betalingsinstructies van Bali Vakantie Woning zoals uiteengezet in de boekingsbevestiging aan de gast.

Als er geen betalingen worden gedaan op of vóór de vervaldatums zoals hierin vereist, kan de Eigenaar Vertegenwoordiger de boeking annuleren. In dat geval wordt het huurcontract zonder verdere kennisgeving beëindigd. Annuleringskosten kunnen van toepassing zijn zoals hieronder beschreven.
Restitutie van uw aanbetaling en laatste betaling is niet mogelijk. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

U kunt betalen via een bank overschrijving, Ideal, Creditcard (Master/Visa, Amex), Transferwise, Sepa, Apple Pay, Bancontact, Giropay, Przelewy24 en ING Home’Pay. Voor betalingen binnen de Europese Unie worden geen extra kosten berekend. Voor betalingen buiten de Europese Unie geldt er een betalingsopslag van 3%.

BIJKOMENDE KOSTEN

De kosten van elektriciteit (bij normaal gebruik), leidingwater, schoonmaak en tuinbenodigdheden en lokale belastingen zijn inbegrepen in de huurprijs. Er zijn over het algemeen geen extra kosten, toeslagen, belastingen, personeels- of managementkosten boven de opgegeven prijs, tenzij anders vermeld in de beschrijving van het object, de boekingsbevestiging of de reserveringsbon. Als de informatie in een van deze inconsistent is, prevaleren de laatst uitgegeven voorwaarden.

Fooien voor het personeel van de villa worden aangemoedigd en zijn normaal in Bali, maar worden volledig aan het oordeel van de gast overgelaten.

Er wordt €25 tot €50 schoonmaakkosten per boeking in rekening gebracht (tenzij anders vermeld). Na het verlaten van het pand zal er een uitgebreide schoonmaak zijn zodat de volgende gasten in een goede en schone omgeving komen.

AANKOMST / VERTREKTIJDEN

Uit- en inchecktijden zijn respectievelijk 12:00 uur  en 15:00 uur (tenzij anders vermeld).

BORG

Er is bij veel verhuurde objecten geen sprake van een borgbedrag tenzij anders vermeld. Bali Vakantie Woning verwacht dat bij eventuele schade aan het gehuurde dit onmiddellijk gemeld wordt bij het personeel van het gehuurde.  Alle extra kosten die namens de gast zijn gemaakt en de kosten van vervanging of reparatie voor verlies of schade aan het eigendom of de omgeving of inhoud veroorzaakt tijdens de huurperiode. Als deze kosten niet redelijkerwijs kunnen worden bepaald voorafgaand aan het vertrek van de gast, heeft Bali Vakantie Woning het recht om een ​​redelijke schatting van de kosten te maken, Deze schatting dient door de gast te worden afgedragen aan de medewerkers van het gehuurde bij de eindafrekening, vóór het uitchecken uit het gehuurde.

SCHADE OF VERLIES

Elke schade of verlies veroorzaakt tijdens de huurperiode, evenals speciale schoonmaak vereisten vallen onder de verantwoordelijkheid van de gast en kunnen in rekening worden gebracht op de eindrekening van de gast. In geval van buitensporig of onaanvaardbaar verlies of schade op enig moment tijdens de huurperiode, kan de eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar eisen dat de gast en hun partij, inclusief bezoekers, het pand onmiddellijk verlaten, zonder compensatie of terugbetaling.

TOEGANG

De woning en haar faciliteiten zijn beschikbaar voor het volledige genot van de gast tijdens de huurperiode. De Eigenaar, de Vertegenwoordiger van de Eigenaar of ander personeel en aannemers kunnen echter van tijd tot tijd toegang nodig hebben tot het Eigendom (bijvoorbeeld voor onderhoudsdoeleinden aan het huis, de tuin, het zwembad, nutsbedrijven en diensten, of voor het leveren van aanvullende diensten op verzoek van de gast, enz.). De gast is verplicht om hen voor deze doeleinden redelijke toegang tot de woning te geven.

AANTAL GASTEN

Het aantal personen (volwassenen en kinderen) dat in de accommodatie verblijft, mag het maximale aantal slaapplaatsen dat is aangegeven in de boekingsbevestiging niet overschrijden, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk is toegestaan. Toegang tot de woning kan worden geweigerd of beperkt wanneer het aantal gasten meer is dan het aantal  geboekte gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan tenzij vooraf schriftelijk overeengekomen.

GEBRUIK VAN EIGENDOM

Alle boekingen worden verondersteld alleen voor normale vakantiedoeleinden te zijn en de gast stemt ermee in dat het gebruik van de woning tot dit doel zal worden beperkt, tenzij anders schriftelijk bevestigd.

Als de gast van plan is om een ​​evenement te houden, zoals een bruiloft of feest, waarbij een groter aantal mensen bij de accommodatie aanwezig is, of als de gast van plan is de accommodatie voor een ander doel dan vakantie te gebruiken, meld dit dan aan Bali Vakantie Woning op het moment van boeken, omdat speciale goedkeuring of regelingen vereist kunnen zijn. Afhankelijk van de aard van het evenement kan een toeslag en/of extra borg vereist zijn.

Merk op dat sommige villa’s zich in woonwijken bevinden, en sommige zijn onderworpen aan regels en voorschriften met betrekking tot het gebruik ervan. Daarom is het niet altijd mogelijk om toestemming te verlenen voor bepaald gebruik of activiteiten vanwege deze of andere redenen buiten de controle van Bali Vakantie Woning en de Eigenaar.

Als Bali Vakantie Woning een boeking met een evenement in de door de gast gekozen accommodatie heeft bevestigd, moet de gast in bepaalde omstandigheden toestemming van de politie en de lokale gemeenschap verkrijgen voordat het evenement kan doorgaan. De gast erkent en stemt ermee in dat Bali Vakantie Woning, de eigenaar en de vertegenwoordiger van de eigenaar geen controle kunnen uitoefenen over de afgifte van deze vergunningen. Als de politie en/of de lokale gemeenschap weigert een vergunning voor een evenement in de villa af te geven, zal de eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar de door de gast aan de eigenaar betaalde evenemententoeslag terugbetalen, echter noch Bali Vakantie Woning, de eigenaar noch de Vertegenwoordiger van de eigenaar is aansprakelijk voor verdere terugbetaling of betaling aan de gast.

GEDRAG EN ZORG

De villa’s bevinden zich over het algemeen in rustige landelijke gebieden. De gast wordt gevraagd dit te respecteren en ervoor te zorgen dat alle gasten en bezoekers van de accommodatie zich correct gedragen. Illegale of immorele activiteiten, waaronder gokken, prostitutie, verboden drugs, bezit of gebruik van pyrotechniek of gevaarlijke goederen, en bezit of gebruik van vuurwapens en andere wapens zijn allemaal strikt verboden. Roken is in het algemeen verboden, tenzij anders vermeld in de boekingsbevestiging.

De gast is verantwoordelijk voor het gedrag van de gasten die in de accommodatie verblijven, evenals bezoekers van de accommodatie tijdens de huurperiode. Als een gast (en) of bezoeker (s) zich niet op een geschikte manier gedraagt, kan de Eigenaar of Eigenaar Vertegenwoordiger naar eigen goeddunken eisen dat de Gast, zijn partij en/of bezoeker (s) het pand (onmiddellijk) verlaten zonder compensatie of terugbetaling

In het belang van de veiligheid voor kinderen, dient er altijd toezicht te zijn vooral in de buurt van zwembaden, stranden en wegen, en bij gebruik van sommige voorzieningen van de accommodatie.

WAARDEN EN VEILIGHEID

Bali Vakantie Woning, de Eigenaar noch de Vertegenwoordiger van de Eigenaar aanvaardt enige verantwoordelijkheid voor verlies van of schade aan gast eigendommen.

AANVAARDEN

Door middel van een (aan-)betaling , accepteert u de algemene voorwaarden zoals hierboven beschreven.